Begrafenis bloemen bezorgen

Boeketten voor iedere gelegenheid
 Eigen bezorgservice in Utrecht en omgeving
Direct bestellen in onze webshop

Als je graag de nabestaanden van een overledene een hart onder de riem wilt steken, laat dan tijdens of na de begrafenis bloemen bezorgen. Met een rouwboeket dat past bij het karakter van de overledene toon je jouw betrokkenheid bij het verlies, ongeacht of je aanwezig kunt zijn bij de begrafenis. Het laten bezorgen van een mooi boeket bloemen tijdens of na de begrafenis steunt de nabestaanden in de moeilijke periode waarin afscheid wordt genomen van hun dierbare.

 

Bekijk onze begrafenis bloemstukken!

 

Waarom bij een begrafenis bloemen laten bezorgen?

De rouwboeketten van bloembinderij De Korenschoof zijn meer dan een fraai boeket – je stuurt een emotie mee. Ook als je zelf niet aanwezig kunt zijn, toon je steun en medeleven met een mooi bloemstuk. Onze verse bloemen zijn te verwerken in een formeel boeket met rustige kleuren of witte bloemen, maar het is ook mogelijk om een beetje kleur in het boeket aan te brengen. Geef een hartverwarmende boodschap mee en laat de bloemen bezorgen op de locatie van de begrafenis.

Laat een persoonlijk afscheidsboeket maken

Kun je zelf niet bij de begrafenis aanwezig zijn, maar wil je wel graag bloemen laten bezorgen? Of wil je graag een vers boeket thuis ontvangen om persoonlijk te overhandigen. Wat jouw wens ook is, wij staan voor je klaar om een persoonlijk afscheidsboeket te maken. Dit doen we altijd met passie en aandacht, zodat we een boeket maken dat precies past bij de overledene.

Wil je contact met ons opnemen?

Uw naam (verplicht)

Uw telefoonnummer (verplicht)

Uw e-mail (verplicht)

Onderwerp

Uw bericht

Liever bellen? Ons telefoonnummer is 030-2313006.