Begrafenis bloemstuk

Boeketten voor iedere gelegenheid
 Eigen bezorgservice in Utrecht en omgeving
Direct bestellen in onze webshop

Is er een dierbare overleden en wens je bij de begrafenis een mooi bloemstuk neer te leggen? Of wil je graag een rouwboeket naar de nabestaanden sturen? Steek hen een hart onder de riem met een bloemstuk van verse bloemen die de nagedachtenis aan de overledene symboliseert. Eer hem of haar op een manier die bij jou en jullie relatie past.

 

Bekijk onze begrafenis bloemstukken!

 

Laat voor een begrafenis een mooi bloemstuk samenstellen

Bij bloembinderij De Korenschoof maken wij graag unieke bloemstukken en rouwboeketten voor een begrafenis. Ieder mens is namelijk ook uniek met een eigen karakter. Iedere bloem en iedere kleur staat symbool voor een bijzondere karaktertrek van de dierbare. Wil je graag de nabestaanden een hart onder de riem steken voor of tijdens de begrafenis met een bloemstuk? Soms staan de wensen met betrekking tot de bloemstukken en boeketten op de rouwkaart vermeld bij het adres. Er is namelijk niets mooier dan de overleden dierbare omringen met een bloemenzee, ongeacht of dit thuis of in het uitvaartcentrum is.

 

Maak een gebaar met bloemen

Ongeacht wat voor bloemstuk je stuurt voor een begrafenis, het gebaar steunt de nabestaanden die in deze moeilijke tijd afscheid moeten nemen van hun dierbare. Het is mogelijk om de bloemstukken op de locatie van de begrafenis te laten bezorgen, maar afleveren bij het huisadres wordt vaak ook gewaardeerd door de nabestaanden. Dit doen wij graag voor je in de regio Utrecht.

 

Wilt je contact met ons opnemen?

Uw naam (verplicht)

Uw telefoonnummer (verplicht)

Uw e-mail (verplicht)

Onderwerp

Uw bericht

Liever bellen? Ons telefoonnummer is 030-2313006.