Bloembinderij

Boeketten voor iedere gelegenheid
 Eigen bezorgservice in Utrecht en omgeving
Direct bestellen in onze webshop

Bij bloembinderij De Korenschoof vind je bloemstukken voor allerlei situaties en feestelijkheden. Of je nu verse bloemen cadeau wilt geven bij een huwelijk of juist als beterschapswens, met bloemen breng je altijd de juiste emotie over. Dat maakt bloemen juist zo bijzonder!

Bekijk onze bloemstukken!

De kwaliteit van bloemen staat bij onze bloembinderij voorop

Ongeacht wat de gelegenheid is, je kunt iedere boodschap overbrengen met bloemen. Wij vinden het vooral belangrijk dat je de keuze hebt in omvang van en kleurgebruik in ieder boeket. Elk persoon is namelijk uniek en dat zijn de bloemstukken in onze bloembinderij ook. Onze verse bloemen halen we drie keer per week rechtstreeks bij de veiling zodat ze prachtig staan als je ze cadeau geeft of thuis gebruikt om het interieur op te fleuren. Bij onze bloembinderij staan vakmanschap en kwaliteit voorop.

Laat bloemen bezorgen

Met behulp van onze bezorgservice zorgen wij er bovendien voor dat de bloemstukken die je bij onze bloembinderij haalt op de juiste plaats terecht komen. Dit is vooral handig wanneer je zelf niet in de gelegenheid bent om persoonlijk langs te gaan bij bijvoorbeeld een trouwfeest! Het bezorgen van de bloemen doen we in de regio Utrecht, daarbuiten werken we samen met andere bloemisten. Wij geven je hier graag meer informatie over.

Wil je contact met ons opnemen?

Uw naam (verplicht)

Uw telefoonnummer (verplicht)

Uw e-mail (verplicht)

Onderwerp

Uw bericht

Liever bellen? Ons telefoonnummer is 030-2313006.