Bloemenwinkel Utrecht-centrum

Boeketten voor iedere gelegenheid
 Eigen bezorgservice in Utrecht en omgeving
Direct bestellen in onze webshop

Bloemenwinkel in Utrecht-centrum

Bij onze bloemenwinkel in Utrecht-centrum kun je terecht voor bloemboeketten bij uiteenlopende gelegenheden. Met bloemen kun je immers alles zeggen en iedere emotie overbrengen. Verklaar iemand de liefde, zeg sorry of toon je medeleven – een mooi bloemstuk zegt het allemaal. Wij helpen je graag aan het juiste boeket voor jouw boodschap.

Bekijk onze bloemstukken!

Ruime keuze uit verse bloemen bij onze bloemenwinkel in Utrecht-centrum

In Utrecht-centrum staan we bij bloemenwinkel De Korenschoof voor je klaar. Wij beschikken over alle kennis om een fraai boeket samen te stellen voor jouw gelegenheid. Dit doen we met heerlijke verse bloemen die we driemaal per week zelf bij de veiling ophalen. De verschillende kleuren brengen je beterschaps- of gelukwens perfect over. Of het boeket nu bedoeld is als een hart onder de riem of als felicitatie, de ontvanger zal zich geheugd en geliefd voelen.

Maak gebruik van de handige bezorgservice

In onze bloemenwinkel en bloembinderij in Utrecht-centrum stellen we graag het perfecte boeket voor je samen. Ben je zelf niet in de gelegenheid om langs te gaan op een verjaardag of woon je te ver weg om een begrafenis bij te wonen? Wij bezorgen jouw boeket in de regio Utrecht op het juiste moment. Aan de hand van een goede planning komt jouw boeket aan wanneer het moet.

Wil je contact met ons opnemen?

Uw naam (verplicht)

Uw telefoonnummer (verplicht)

Uw e-mail (verplicht)

Onderwerp

Uw bericht

Liever bellen? Ons telefoonnummer is 030-2313006.