Rouwwerk Utrecht

Boeketten voor iedere gelegenheid
 Eigen bezorgservice in Utrecht en omgeving
Direct bestellen in onze webshop

Rouwwerk in Utrecht

Bij onze bloembinderij maken we rouwwerk van verse bloemen met een persoonlijke touch die we in onze winkel in Utrecht maken. We helpen je graag met een persoonlijk gebaar dat moet passen bij de overledene en diens dierbaren. Mensen zijn namelijk allemaal uniek en zijn formeel tot flamboyant – en alles daartussen. Wij passen het rouwwerk graag aan op de persoonlijkheid van je dierbare en bezorgen het tevens graag voor je op diverse locaties in Utrecht en omgeving.

Bekijk onze bloemstukken!

Persoonlijk rouwwerk van de bloemist in Utrecht

Natuurlijk vind je het fijn om een persoonlijke boodschap mee te geven bij het rouwboeket. Je wilt niet alleen dat het past bij de overledene, maar ook zodat jij jouw gedachten en gevoelens kunt opschrijven. Dit kan door middel van een mooie kaart of lint dat aan het rouwboeket wordt bevestigd. Het gebeurt regelmatig dat de nabestaanden aangeven wat zij een mooi kleurenschema vinden voor de uitvaart of waar het rouwwerk naartoe gezonden mag worden, bijvoorbeeld een van de uitvaartcentra in de regio Utrecht. Als je deze informatie aan ons doorgeeft, zorgen wij er graag voor dat we een passend bloemstuk voor de begrafenis maken.

We leveren de rouwboeketten af

Wil je rouwwerk of -boeketten bestellen om de nabestaanden een hart onder de riem te steken of om een mooi bloemstuk op de kist te leggen? Wij zorgen er met onze bezorgservice voor dat jouw rouwwerk op tijd op de locatie in Utrecht is door middel van een goede planning. Doordat wij al jarenlang rouwwerk verzorgen in de regio, kennen wij de diverse uitvaartcentra en weten we precies wanneer we bij hen de bloemen kunnen leveren. 

Wil je contact met ons opnemen?

Uw naam (verplicht)

Uw telefoonnummer (verplicht)

Uw e-mail (verplicht)

Onderwerp

Uw bericht

Liever bellen? Ons telefoonnummer is 030-2313006.